Publicitate

Armenia - România: Ne revenim rapid după eșecul cu Germania? Cotă mărită la 60 pentru victoria României

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 31 martie 2021

Armenia - România se joacă azi, de la 19:00, într-o partidă din cadrul etapei a 3-a a grupelor pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022. „Tricolorii” au nevoie de victorie pentru a nu-și complica existența în lupta pentru ocuparea locului de baraj.

Armenia e surpriza grupei J după primele două etape. Selecționata pregătită de Joaquin Caparros are șase puncte, în urma victoriilor obținute în fața Islandei, scor 2-0, și a celor din Liechtenstein, scor 1-0, și ocupă poziția a doua, la egalitate cu Germania. Armenii au șapte partide consecutive fără înfrângere: cinci în Liga Națiunilor și două în preliminariile pentru CM 2022.

Naționala României merge în Armenia pentru a recupera punctele pierdute în fața Germaniei, scor 0-1. „Tricolorii” au rămas doar cu trei puncte după primele două etape (3-2 cu Macedonia de Nord) și au nevoie de victorie în Armenia pentru a rămâne cu șanse importante în lupta pentru locul doi (loc de baraj) în grupă. Indiferent că a fost vorba de meciuri amicale sau de jocuri oficiale, România n-a pierdut niciodată în fața armenilor. Ultimele confruntări directe au fost în preliminariile pentru Mondialul din 2018, naționala noastră câștigând cu 5-0 în deplasare și cu 1-0 la București. Pariorii pot profita dacă România obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 60 pentru un succes (detalii AICI)!

  • 17 milioane de euro e valoarea de piață a fotbaliștilor din lotul Armeniei;
  • 95 milioane de euro valorează lotul României;
  • Partida de la la Yerevan se va disputa cu spectatori în tribune;
  • Mkhitaryan, vedeta armenilor, este accidentat și nu va evolua nici în meciul cu România.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul României a fost mărită la 60, în loc de 2,10. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 300 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.