Liga 1

Un nou episod în procesul Cortacero vs DDB, la Tribunalul București: decizia Instanței îi ajută pe fanii din DDB

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 31 March 2021

Marți, s-a consumat o nouă bătălie între Dinamo și Pablo Cortacero, la Tribunalul București, acolo unde spaniolul a acționat clubul în judecată după ședința CA de la jumătatea lunii februarie. 

Nici de această dată ibericul nu a avut câștig de cauză, iar războiul continuă.

 Cortacero vs. Dinamo: următoarea etapă pe 11 mai

Secția a VI-a Civilă din cadrul Tribunalului București a judecat această nouă speță și a oferit astăzi un prim rezultat. De fapt, completul C37-Fond a dispus amânarea cauzei, motivând soluția pe scurt: „Faţă de lipsa de procedură cu intervenientul, instanta amână cauza la data de 11.05.2021”. 

Astfel, dinamoviștii au răgaz încă o lună și jumătate să lupte pentru supraviețuirea clubului, aceasta dacă nu cumva Cortacero oferă o surpriză de proporții și trimite milioanele de euro promise din luna august 2020, când a creditat ultima oară clubul.

Cortacero a pierdut într-o altă speță

Pe 18 martie, a mai fost un alt proces, la Tribunalul București, unde au fost prezenți și reprezentanți ai suporterilor, doar că și atunci spaniolul a pierdut, închizând acea speță. 

Acum, se judecă având un alt complet de judecată, motivând că trebuie să fie repus în drepturi ca președinte al Consiliului de Administrație, cu drepturi de semnătură la contracte și în relația cu băncile.

VIDEO Ionuț Negoiță rupe tăcerea: „În Don Pablo nu mai am încredere!” 

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.