Liga 1

PCH, anunțul ANULUI pentru viitorul lui Dinamo: „Am câștigat o mare bătălie!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 31 March 2021

Peluza Cătălin Hîldan a anunțat azi că a rezolvat problema datoriilor clubului și că Dinamo poate obține licența pentru sezonul viitor de Liga 1, dar și cea pentru cupele europene!

Fanii lui Dinamo s-au mobilizat și, prin cumpărarea de bilete online și licitații, au reușit să rezolve problemele financiare ale clubului pentru sezonul viitor.

„Dinamo ia licența pentru Liga 1”

Dinamo avea de acoperit o datorie de 1,2 milioane de euro pentru a obține licența pentru Liga 1, iar Peluza Cătălin Hîldan susține că probleme financiare s-au rezolvat datorită fanilor din programul DDB.

Într-un timp atât de scurt să strângem o sumă atât de mare! Totul în plină pandemie!

De la o datorie de 1.200.000€ pentru licența UEFA și de Liga 1, să ajungem astăzi să putem anunța că am efectuat plata pentru tot ce trebuia achitat până la termenul de 31 martie.

Este o victorie a suporterilor, a noastră, a tuturor și a familiilor care au suportat împreună cu noi toate aceste sacrificii! Am câștigat o mare bătălie, nu și războiul. Trebuie să ținem clubul în viață mai departe!

Dar am demonstrat că împreună suntem de neoprit!

Haideți să rupem pragul de 15.000 de socios. Intră aici: www.programddb.ro și vino să fii printre cei care au salvat Dinamo! Cotizația este de 20 lei/lună. Nu e o sumă mare, dar pentru istoria lui Dinamo înseamnă enorm de mult

Nu uita de comanda pentru tricoul oficial de joc, pe care va fi trecut numele tău, alături de alte mii de suporteri care țin Dinamo în viață!
- comunicat PCH

Dezbaterea zilei, 31 martie » Este OK ca fanii să intervină în chestiunile tehnice ale unui club?

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.