Liga 1

Dinamo revine la spanioli! Fundașul central a ajuns deja la București, pentru vizita medicală

Raul Albentosa, în duel cu Fernando Torres

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 31 March 2021

Fundașul central Raul Albentosa (32 de ani) a venit la București și va efectua vizita medicală, înainte de a semna cu Dinamo. 

Dinamo s-a relansat pe pista spaniolă. Asta după ce a importat aproape o echipă întreagă la începutul „erei Cortacero”, roș-albii plătind cu greu în ultimele săptămâni banii pentru ibericii care au dat bir cu fugiții, speriați de problemele financiare ale clubului.

N-au mai jucat din 2019, dar sunt în probe la Dinamo

După aducerea în teste a atacantului Nemanja Petrovic, 23 de ani, care a jucat doar la liga a patra elvețiană, și a fundașului dreapta Constantin Nica, 28 de ani, liber de contract și fără meciuri din septembrie 2019, ”câinii” sunt în tratative pentru a transfera un fundaș central pentru finalul campionatului. 

Dinamo și-a găsit un stoper iberic, ultima dată la ȚSKA Sofia: Raul Albentosa (32 de ani). A mai jucat la Eibar, Cadiz, Huelva, La Coruna, Malaga, Gimnastic și Derby, printre altele. El are 93 de meciuri și 6 goluri în LaLiga. El s-a despărțit de sofioți în aprilie anul trecut, după ce a adunat 19 goluri pentru cea denumită ”Steaua Bulgariei”. Și la el problema este că a jucat ultima dată în decembrie 2019, dar a fost chemat la vizita medicală. 

Borja Gomez nu mai vine la Dinamo 

Borja Gomez, 32 de ani, care s-a despărțit la începutul lui ianuarie 2020 de East Bengal, din prima ligă indiană, echipă pregătită acum de Robbie Fowler, a fost o variantă pentru „câini”. Între timp, mutarea a căzut. 

Borja Gomez, într-un duel Oviedo - Atletico Madrid (2005) / FOTO: Guliver/GettyImages

Gomez a mai evoluat pentru Alcorcon, Rayo Vallecano, Karpay Lvov, Granada, Hercules Alicante, Lugo, Oviedo, Logrones, Sanse și East Bengal. Problema, similară ca la Nica, este că Borja Gomez nu a mai jucat din 2019. Nica din septembrie, spaniolul din august.

31 de meciuria strâns Gomez în LaLiga

2 partidea bifat Borja Gomez în Europa League, plus alte două în preliminariile acestei competiții

VIDEO. Suporterii dinamoviști, lăudați de fostul antrenor din Ștefan cel Mare

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.