Nationala

Marius Șumudică, nervos după eșecul din Armenia: „Nu vă supărați, atunci poate fi oricine selecționer” » Distruge 2 jucători: „A jucat execrabil, să spunem lucrurilor pe nume!”

+25 Foto
România a fost învinsă în Armenia, scor 2-3. Marius Șumudică a criticat strategia selecționerului Mirel Rădoi, dar nu i-a iertat nici pe fotbaliști. Mogoș și Pușcaș, au fost principalii vizați.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 31 martie 2021

România a fost învinsă în Armenia, scor 2-3. Marius Șumudică a criticat strategia selecționerului Mirel Rădoi, dar nu i-a iertat nici pe fotbaliști. Mogoș și Pușcaș au fost principalii vizați. 

„Înțeleg, Armenia e condusă de un spaniol, dar ajungem să ne comparăm cu ei? Voi ați văzut azi Armenia? Doar că și-au dorit mai mult și au fost pregătiți bine. Am ajuns să ne comparăm cu ei tehnic și tactic? Nu vă supărați, atunci poate să fie selecționer oricine la națională. E posibil să aibă Armenia atâtea ocazii de gol? Noi am avut în Niță, săracul băiatul ăsta, cred că are otită, de la câte mingi i-au trecut pe lângă cap”, a declarat Marius Șumudică, la „Digisport Special”

Șumudică, dezamăgit de schimbările lui Rădoi

În minutul 74, la scorul de 2-1 pentru România, selecționerul i-a introdus pe Florin Tănase și Claudiu Keșeru, în locul lui Stanciu și Maxim. „Tricolorii”, în avantaj, au ajuns să joace cu două vârfuri, Keșeru și Pușcaș.

Pușcaș făcuse un meci prost până atunci! A jucat execrabil, nu a avut absolut nicio reușită. În momentul respectiv (n.r. schimbările din minutul 75) rămâi cu un singur atacant, închizi. Atrag atenția de două meciuri. Azi îl scoatem pe Stanciu, care a acoperit o mare rază de acțiune. Îl retragem pe Cicâldău, care era exuberant, marcase două goluri. Trebuie să simți momentele astea. Primul gol îl luăm pe zonă centrală și nimeni nu iese tampon. Nu se poate așa ceva! 

Noi avem o generație care chiar joacă în campionatele puternice, în Serie A, Maxim în Turcia. Mogoș, săracul, n-am văzut. Am crezut că s-a încălțat invers în prima repriză. I-a pus pe contraatac. Trebuie să spunem adevărul! Pe mine să mă scoateți din context, nu sunt antrenor de națională. Mie îmi place să fiu zi de zi în iarbă”, a mai spus Șumudică.  

VIDEO Mirel Rădoi: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

>

Citește mai multe știri despre meciul Armenia - România:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.