Nationala

Mirel Rădoi, apărat din interior după eșecul istoric cu Armenia: „E vina noastră, a jucătorilor!”

+25 Foto
FOTO: Reuterss

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 aprilie 2021

România a pierdut pentru prima dată în istorie contra Armeniei, scor 2-3, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, iar selecționerul Mirel Rădoi a fost criticat extrem de dur.

După ce mai mulți oameni de fotbal i-au cerut demisia lui Rădoi, acesta declarând că se gândește să renunțe, fundașul Dragoș Grigore, neconvocat la această serie de meciuri, l-a apărat pe selecționer și spune că vina pentru rezultate este a jucătorilor.

VIDEO Dragoș Grigore, de partea lui Mirel Rădoi: „Vina e a jucătorilor!”

 

>

„Acum vorbesc cald, ce s-a văzut la televizor e că armenii și-au dorit mai mult ca noi. Au fost mai agresivi. La 2-1 rămânem cu om în minus... E un moment dificil, dar trebuie să avem putere și să mergem mai departe.

Nu cred că nu ne-am dorit, dar nu am putut în seara asta! Nu știu cauzele, nu știu motivele. Nu aș vrea să fie nimeni în piele selecționerului sau a jucătorilor. E dezamăgitor, trist. Dar viața merge mai departe. E păcat de munca jucătorilor, staff-ului. Îmi pare rău!

Per total, jocul este tipic noului selecționer, e plăcut ochiului. A declarat de la început că e adeptul jocului ofensiv. Erau voci care înainte criticau jocul defensiv, acum nu place nici ăsta. Din păcate, nu sunt rezultatele pe care ni le dorim. El nu are nicio vină! Vina este a noastră, exclusiv a jucătorilor! Asta e părerea mea”,  a spus Dragoș Grigore la GSP LIVE.

Nu aveam cu cine să jucăm mai slabi decât ăştia! Atunci când îl văd pe Mogoş în teren, îmi place de el. E înalt, e bine făcut, dar când mă uit mai atent la el văd că faza de atac nu ştie să o facă”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

>

Citește mai multe știri despre Armenia - România: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.