Nationala

LPF cere categoric plecarea lui Rădoi și Burleanu: „Este o umilinţă mult prea mare! Să terminăm cu experimentele! Trebuie să vorbim de schimbări majore la FRF!” » 5 nume pentru postul de selecționer

+25 Foto
FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 aprilie 2021

Selecționerul Mirel Rădoi este tot mai contestat după eșecul cu Armenia, 2-3, care a diminuat considerabil șansele României la calificarea la CM 2022.

După meciul din Erevan, mai mulți oameni de fotbal i-au cerut demisia lui Rădoi, care a spus că se gândește să facă acest pas. Într-un mesaj pe Facebook, Justin Ștefan, secretarul general al LPF și un posibil candidat la alegerile pentru președinția FRF, a comentat situația naționalei și a propus trei nume pentru postul de selecționer.

Justin Ștefan: „Să terminăm cu experimentele”

Reacție la cald, dar rațională. De mâine (n.r- azi) trebuie să vorbim de schimbări majore la FRF, atât la nivel administrativ, cât și la nivel sportiv! Este o umilință mult prea mare să ne bată și Armenia, cred că pentru prima oară în istorie. 

Șansele să ajungem la Mondial rămân doar teoretice. Am făcut 3 puncte (și alea norocoase) din 9 puncte puse în joc, am jucat slab, am avut noroc cu Macedonia, l-am avut pe Niță cu Germania.

 Aveam nevoie de 7 puncte pentru a spera în mod realist la locul 2. Urmează să jucăm cu Islanda, va fi un alt meci greu, am văzut-o deja la baraj.  Dan Petrescu, Hagi, Olaroiu, Rednic, Reghe? Cred că trebuie să terminăm cu experimentele”, a fost mesajul lui Justin Ștefan.

Cu Rădoi pe bancă, România are patru victorii (una într-un amical), două remize și cinci înfrângeri, cea mai importantă fiind în semifinala barajului pentru Euro 2020, 1-2 cu Islanda.

VIDEO Mirel Rădoi după Armenia - România 3-2: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

>

Citește mai multe știri despre Armenia - România: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.