Nationala

Cornel Dinu, dur cu naționala României după eșecul cu Armenia: „Era un miracol dacă am fi câștigat!” » Ce îi reproșează lui Rădoi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 aprilie 2021

Fostul selecționer Cornel Dinu a analizat prestația României contra Armeniei, 2-3, din preliminariile CM 2022 și a criticat modul în care s-a prezentat naționala lui Rădoi.

„Procurorul” a criticat tactica lui Mirel Rădoi și numeroasele schimbări făcute în echipa de start, fiind de părere că mijlocașul Craiovei, Alex Cicâldău, ar fi trebuit să fie titular încă din meciul cu Macedonia de Nord.

Cornel Dinu: „Nu am înțeles nimic”

„A fost o diferenţă clară de educaţie fotbalistică. Ce pot să spun? Cred că era un miracol dacă reuşeam să câştigăm acest joc. Nu am văzut o concepţie clară, o continuitate la Rădoi! El impresionează prin faptul că spune că joacă ofensiv.

Armenia a jucat un fotbal modern, un 4-4-2 bine aşezat. Şi la 2-1 pentru noi credeam că Armenia nu pierde această partidă. 

La România au fost şase schimbări. S-a încheiat discuţia! N-am înţeles nimic! Aş fi jucat de la început, de la partida cu Macedonia, cu acest Cicâldău”, a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

VIDEO Mirel Rădoi după Armenia - România 3-2: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

>

Citește mai multe știri despre Armenia - România: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.