Nationala

Cel mai dur atac la adresa lui Rădoi: „Lipsa lui de experiență ne-a adus aici! Cine răspunde de prostiile astea? Suntem sănătoși la cap?!”

+25 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 01 April 2021

Dumitru Dragomir a comentat evoluția României din înfrângerea cu Armenia, 2-3, și a fost extrem de vehement la adresa lui Rădoi.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a criticat decizia selecționerului de a schimba echipa de start după meciul contra Germaniei, dar și modul în care a reacționat în timpul partidei cu Armenia.

Dumitru Dragomir: „Ne-a bătut o echipă de Divizia B”

„Nici, n-am cuvinte când văd că o echipă de Divizia B din România ne-a bătut! Pe onoarea mea dacă nu… N-am văzut așa ceva! Lipsa lui de experiență ne-a adus aici! Cum să faci atâtea schimbări după meciul cu Germania? Cum să faci atâtea schimbări după meciul cu Germania?

Și să nu te prinzi?! Jucătorii cu cartonașe să fi fost schimbați toți acum.. Cum să riști? Doamne, Dumnezeule... Dacă erau Pițurcă, Iordănescu sau Mircea Lucescu, la 2-1 numai în tribune dădeam! Doamne, Dumnezeule, mi-e rău! Cum să te bată o asemenea echipă?! Armenii n-au trecut de jumătatea terenului... E ceva în neregulă!

Cine răspunde, domnule, de prostiile astea făcute în timpul acestui meci? Și eu am fost fanul lui Rădoi. Lăsați-mă naibii cu schimbările! De când m-am născut tot aud de schimbări. Fotbalul e același! Intervin valorile sau ideile tactice.

Valoarea echipei noastre este cu mult mai mare a adversarilor. Și am pierdut. Asta nu e în regulă! Cum să ai asemenea șansă și să iei bătaie?! Părerea mea e că dacă ar fi condus Stoichiță câștigam la două sau trei goluri diferență. Nu se bagă absolut deloc. Știu foarte bine.

A greșit când a făcut schimbările făcute după meciul cu Germania! Lasă, mă frate, echipa să joace! Faci 5-6 schimbări? Suntem sănătoși la cap?! Ne duceam și noi la Mondial... Acum suntem gata!”, a spus Dumitru Dragomir pentru Prosport.

VIDEO Mirel Rădoi după Armenia - România 3-2: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

>

Citește mai multe știri despre Armenia - România: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.