Nationala

Șumudică nu-l iartă nici pe Rădoi: „E grav! Înseamnă că nu poți să conduci grupul”

+25 Foto
FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 01 April 2021

Antrenorul Marius Șumudică, liber de contract în prezent, s-a declarat nemulțumit de declarațiile lui Rădoi la finalul meciului cu Armenia, 2-3, din preliminariile CM 2022.

După meciul de la Erevan, Mirel Rădoi și-a criticat jucătorii, spunând că „N-au făcut exact ce le-am spus! Parcă nu mai știau fotbal”, iar la conferință a declarat că are emoții și pentru meciurile cu Liechtenstein, cea mai slabă echipă din grupă.

Marius Șumudică: „Au fost declarații care m-au frapat”

Fostul antrenor de la Gaziantep și Rizespor s-a declarat extrem de deranjat de declarațiile selecționerului și l-a criticat pe acesta.

„Au fost două declarații care m-au frapat! Sunt acuze destul de importante la adresa jucătorilor, atât timp cât te întâlnești cu echipa o scurtă perioadă de timp. Să declari că jucătorii nu au respectat ce le-ai cerut... A doua sper să fie ironică, când a spus că se așteaptă să aibă emoții și cu Liechtenstein. E grav!

Cele două declarații nu au loc în portofoliul unui selecționer. N-are cum să fie declarația realistă. Dacă ne e frică și de Liechtenstein, nu mai mergem la război, nu ne mai batem cu nimeni! E ironic. 

Și să spui că jucătorii nu au făcut ceea ce le-am spus și le-am arătat la ședințele video e grav! Înseamnă că ședințele respective le faci degeaba sau nu sunt atenți, nu au capacitatea să înțeleagă. Când un selecționer spune că jucătorii nu l-au ascultat și au respectat ceea ce le-a cerut înseamnă că e grav! Înseamnă că nu poți să conduci grupul”, a spus Șumudică, potrivit digisport.ro.

VIDEO Mirel Rădoi: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

>

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.