Nationala

Daniel Pancu explică ce i-a lipsit României cu Armenia: „Ar fi urlat: „«Vin ăștia și ne încalecă! Dacă nu faci asta, te mănânc!»”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 01 April 2021

Daniel Pancu, fost antrenor la Poli Iași, este de părere că naționala României duce lipsă de un lider în teren.

Fostul internațional a spus că absența unui lider s-a văzut în finalul partidei cu Armenia, după ce George Pușcaș a fost eliminat la 2-1 pentru „tricolori”.

Daniel Pancu: „Nu avem lider la națională”

„Acum nu găsim niciun lider în teren. Dacă ai doi, e și mai bine. Este foarte important ca un lider în teren să-și asume responsabilitatea și să devină antrenorul din teren, ca să nu se mai maimuțărească antrenorul pe bancă.

La noi nu mai sunt lideri și suferim la capitolul ăsta și la cluburi. Pe vremea mea erau Mutu, Chivu. Erau 6-7 lideri care puteau să stângă echipa, să țipe când trebuie, chiar să înjure. 

Pe final, în meciul cu Armenia, un lider intervenea imediat. La prima ocazie a armenilor, după eliminarea lui Pușcaș, găsea o soluție. Îi zicea unuia să mai stea un minut pe teren, să spună că are o crampă... În primul rând, urla ca să se trezească jucătorii: «Vin ăștia și ne încalecă!». Și țipa către atacant «Dacă nu fugi cu ea lângă fanion și nu scoți un aut, un fault sau un corner, te mănânc! Te omor!».  Dar au fost două ocazii și am luat gol... Absența liderului e o mare problemă”, a spus Pancu la ProX.

VIDEO Mirel Rădoi: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

>

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.