Nationala

Un oficial din Liga 1 n-are milă de jucătorii României: „Trăiesc doar pentru interesul lor! Nu sunt capabili de sacrificiu pentru țară”

+25 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 aprilie 2021

Sorin Cârțu a dat vina pentru jucătorii României pentru atitudinea avută în finalul meciului cu Armenia, 2-3, din preliminariile Campionatului Mondial.

Președintele de la CS Universitatea Craiova susține că jucătorii nu au putut să se sacrifice contra Armeniei pentru a păstra avantajul și pentru a câștiga meciul.

Sorin Cârțu: „Fotbaliștii trăiesc doar pentru interesul lor”

„Meciul cu Armenia necesită două analize. Una până la 2-1 și una după eliminarea lui Pușcaș. Mi se pare un lucru pozitiv că am revenit, dar ce s-a întâmplat după mi se pare inadmisibil! 

Ce a fost după minutul 75 se poate analiza într-un singur mod. A spus și Rădoi că nu înțelege ce se întâmplă cu jucătorii când intră pe teren. Avem fotbaliști care nu sunt capabili de un sacrificiu pentru interesele țării și ale fotbalului românesc. Ei trăiesc doar pentru interesul lor și asta se vede în meci.

Sunt exemple de jucători care dacă nu evoluează sunt nemulțumiți și apar cu figuri. Dacă intră pe teren și dă un gol, atunci îți arată spatele sau nu mai ști ce. Când joacă vor să iasă în evidență și aduc prejudiciu interesului echipei.

Vă dați seama ce ar fi însemnat o victorie, având în vedere rezultatul Germaniei? Am pierdut o șansă mare și nu prea suntem în stare să jucăm meciuri decisive”, a declarat Sorin Cârțu la ProX.

VIDEO Mirel Rădoi: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

>

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.