Pariuri sportive

Academica Clinceni - Poli Iași: Unii cu gândul la cupe europene, alții cu frica de retrogradare! Cum pot profita pariorii de acest duel

Articol de Alberto Boțoghină  —  joi, 01 aprilie 2021

Academica Clinceni - Poli Iași se joacă vineri, de la 17:30, în prima partidă din cadrul etapei a 29-a, penultima, din sezonul regular al Ligii 1. Ilfovenii luptă pentru a rămâne pe loc de playoff, în timp ce ieșenii speră să mai strângă puncte înainte de startul playout-ului.

Academica Clinceni a uitat să mai câștige, dar trupa lui Poenaru încă se află pe poziția a 6-a, loc care permite accesul în playoff-ul Ligii 1. Ilfovenii au 38 de puncte, la egalitate cu Botoșani, echipă aflată pe locul cinci, și cu un punct deasupra lui FC Argeș, formație care ocupă locul șapte în acest moment.

Dincolo, Politehnica Iași se află pe ultima poziție în Liga 1, cu 19 puncte strânse în 27 de meciuri, și vine la Clinceni după victoria din meciul cu Dinamo, scor 1-0. În partida tur, Poli Iași și Academica Clinceni au terminat la egalitate, scor 0-0, partida desfășurată în Copou.

61 de goluria încasat Poli Iași în acest sezon - cea mai slabă apărare din campionat

Clinceni n-a mai reușit să câștige niciun meci de la victoria surprinzătoare cu FCSB, 1-0, de pe Arena Națională. De atunci, fotbaliștii lui Ilie Poenaru au bifat cinci remize și o înfrângere, iar toate partidele au adus goluri foarte puține.

25 de goluriau marcat Poli Iași (27 meciuri) și Academica Clinceni (28 meciuri) în acest sezon

PONT: Sub 2,5 goluri - cotă 1,65 la Superbet

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.