Liga 1

Moruțan, ochit de două cluburi din Bundesliga » Începe asaltul pentru „perla” lui Becali!

Olimpiu Moruțan și Octavian Popescu la FCSB, foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 aprilie 2021

Olimpiu Moruțan (21 de ani), mijlocașul ofensiv al lui FCSB, ar fi intrat pe lista a două cluburi importante din Bundesliga.

Conform Sky Germania, Bayer Leverkusen și Hoffenheim îl monitorizează atent pe Moruțan și iau în calcul să-l transfere în vară. De asemenea, sursa citată informează că alte 3 cluburi importante din Europa - Porto, Galatasaray și Inter - se interesează de playmaker-ul liderului din Liga 1.

  • Leverkusen se clasează în acest moment pe locul 6 în Bundesliga, poziție care ar califica-o la finalul sezonului în Conference League.
  • După 26 de etape, Hoffenheim este poziționată la mijlocul clasamentului în Germania (30 de puncte).

Pentru Moruțan vreau 20 de milioane de euro
Gigi Becali, patron FCSB, în urmă cu o zi

Olimpiu Moruțan, o decepție la Euro U21

Cea mai mare dezamăgire de la Campionatul European de tineret poartă în mod clar numele lui Olimpiu Moruțan, mai ales că forma lui de la FCSB era una fantastică.

Oli reușise un sezon incredibil de bun, cu cifre ieșite din comun pentru un fotbalist de numai 21 de ani: 16 goluri produse în Liga 1, o formă fizică deosebită, plus anumite meciuri în care InStat l-a plasat la același nivel cu cei mai mari fotbaliști din campionatele tari.

Moruțan a fost însă slab spre foarte slab în Ungaria. Nu a prins în nici unul dintre cele 3 meciuri top 3 cei mai buni jucători, iar clasamentul final îl plasează abia pe locul 10, fiind doar la 75% din cât a arătat, de exemplu, Andrei Ciobanu, din perspectiva Indexului InStat.

VIDEO » Ovidiu Stîngă o vede pe FCSB favorită în duelul contra Craiovei: „Se plâng de 5 luni de absența unui jucător”

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.