Liga 2

Ratare cât o posibilă promovare în Mioveni - Craiova! A tras peste poartă dintr-un metru

Andrea Compagno (24 de ani), atacantul italian al celor de la FC U Craiova 1948, a ratat o șansă rarisimă în minutul 11 al deplasării de la Mioveni, la scorul de 0-0. FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 aprilie 2021

Andrea Compagno (24 de ani), atacantul italian al celor de la FC U Craiova 1948, a ratat o șansă rarisimă în minutul 11 al deplasării de la Mioveni, la scorul de 0-0.

CS Mioveni și FC U Craiova 1948 au deschis play-off-ul din Liga 1. Prudența a caracterizat prima repriză, dar oltenii au reușit totuși să își creeze o oportunitate mare de gol. În minutul 11, la un corner executat din partea dreaptă a atacului, italianul Andrea Compagno a scăpat din marcaj și s-a trezit singur, la un metru în fața porții. Vârful Craiovei a reluat printr-un procedeu neobișnuit, înghesuit, și a trimis peste poartă. 

Cine e Andre Compagno, atacantul italian al Craiovei

Italianul Andrea Compagno este un vârf de 1.95m care vara trecută a dat probe fără succes și la Petrolul Ploiești, în perioada în care „găzarii” erau antrenați de Flavius Stoican. Acesta a fost legitimat ultima oară la Tre Fiori, în San Marino, și a semnat cu oltenii în vară. 

Andrea Compagno

4 goluria marcat Compagno pentru Craiova, două în Liga 2 și două în Cupa României

VIDEO Ovidiu Stângă regretă venirea la Craiova: „Cea mai proastă perioadă a mea de când sunt în fotbal”

>

Clasament play-off Liga 2: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.