Nationala

Reacția lui Marius Șumudică atunci când a fost întrebat dacă vrea să fie selecționerul echipei naționale: „Nu m-am ascuns niciodată! Eu îmi văd lungul nasului”

Marius Șumudică (50 de ani) FOTO Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 aprilie 2021

Marius Șumudică (50 de ani) a declarat că nu ar refuza niciodată o ofertă din partea echipei naționale a României.

Echipa națională a avut un start dezastruos în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. România a obținut 3 puncte din primele trei partide: 3-2 cu Macedonia de Nord, 0-1 cu Germania și 2-3 cu Armenia, iar Mirel Rădoi a anunțat că se gândește la demisie după eșecul de la Erevan. În acest moment, cei mai titrați antrenori români sunt liberi de contract, printre care și Marius Șumudică, care a spus că ar accepta oricând să pregătească naționala României.

Marius Șumudică: „Nu m-am ascuns niciodată! Eu îmi văd lungul nasului”

„Înseamnă să mă autopropun. Mi-a zis mama, mândră, că sunt pe primul loc într-un sondaj. I-am zis să stea liniştită că nu înseamnă că ajunge Şumudică la naţională dacă îl vor suporterii. Sunt liber, cât mai sunt nu ştiu, câteva săptămâni. Acum sunt liber, dar am discuţii, eu de 12 ani nu stau. N-aş refuza niciodată naţionala, în minutul 1 aş semna. Cu toate că munca de selecţioner e alta, dar ar fi o provocare şi cred ca am destulă experienţă pentru a face faţă la echipa naţională. 

Am un staff foarte bun, dar nu cred că se va pune problema, nu se va ajunge la Şumudică. Consider că Hagi, Olăroiu, Petrescu au experienţă mai mare şi ar merita să fie înaintea mea selecţioneri. Eu sunt un tip onest, nu m-am ascuns niciodată! Eu îmi văd lungul nasului. În plus, echipa naţională are deocamdată selecţioner”, a declarat Marius Șumudică pentru telekomsport.ro.

Înțeleg, Armenia e condusă de un spaniol, dar ajungem să ne comparăm cu ei? Voi ați văzut azi Armenia? Doar că și-au dorit mai mult și au fost pregătiți bine. Am ajuns să ne comparăm cu ei tehnic și tactic? Nu vă supărați, atunci poate să fie selecționer oricine la națională. E posibil să aibă Armenia atâtea ocazii de gol? Noi am avut în Niță, săracul băiatul ăsta, cred că are otită, de la câte mingi i-au trecut pe lângă cap

Marius Șumudică, după Armenia - România 3-2

VIDEO. Robert Niță despre certurile cu Marius Șumudică: „N-ai ce-i face! Așa e omul!”

>

Citește și alte știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.