Liga 1

Marinos Ouzounidis ar putea miza pe Elvir Koljic în derby-ul cu FCSB: „Voi discuta cu el, ar putea juca”

Elvir Koljic // foto: Facebook @ Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 aprilie 2021

Marinos Ouzounidis, antrenorul de la CS Universitatea Craiova, spune că Elvir Koljic (25) ar putea juca duminică, cu FCSB. 

  • FCSB - CS U Craiova se va juca duminică, 4 aprilie, de la ora 20:30, pe „Arena Națională”.

Elvir Koljic, atacantul bosniac al „juveților”, ar putea reveni pe teren după o pauză de 6 luni. Accidentat în octombrie 2020, la meciul câștigat de Craiova cu Poli Iași, scor 1-0, Koljic a profitat de perioada de pauză pentru echipele de club și s-a antrenat cot la cot cu coechipierii săi. Astfel, Marinos Ouzounidis, tehnicianul Craiovei, a declarat la conferința de presă dinaintea partidei că l-ar putea trimite pe teren pe „vârful” bosniac.

Marinos Ouzounidis, înainte de FCSB - Craiova: „Koljic ar putea fi alături de noi”

„Koljic s-a antrenat în aceste două săptămâni, poate va fi alături de noi și va juca puțin. Voi vedea, voi discuta cu el și voi decide. Bancu este suspendat, dar ceilalți jucători sunt OK. Am încredere în jucătorii mei și vreau să văd o evoluție bună din partea lor”, a spus antrenorul grec. 

„FCSB este o echipă foarte bună, știm asta, dar și noi suntem la fel. Aștept un joc bun din partea ambelor echipe, FCSB începe meciurile foarte agresiv, ceea ce înseamnă că trebuie să fim atenți în primele minute. Trebuie să controlăm jocul în primele minute, apoi avem șanse să obținem un rezultat bun. Trebuie să fim foarte concentrați, disciplinați tot meciul și vom vedea la final ce se va întâmpla. 

Contează foarte mult atitudinea, caracterul și vreau să văd asta pe teren, este foarte important în astfel de partide. Vom încerca să câștigăm, știm că nu va fi ușor, mai ales că suntem mai jos în clasament. Poate un egal ar fi bun, dar la început ne gândim să câștigăm”, a mai spus Ouzounidis. 

6 goluriare Elvir Koljic în Liga 1 în acest sezon, în 6 meciuri

VIDEO. Bogdan Vrăjitoarea, despre Elvir Koljic: „Eu îl compar cu handbalista Nora Mork”

>

Mai multe știri despre FCSB - Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.