Nationala

Asta da surpriză! România, după Germania în viziunea bookmakerilor: ce șanse au „tricolorii” la locul secund

+25 Foto
România este văzută în continuare cu șanse mari la primele două locuri în grupa J din preliminariile Campionatului Mondial.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 aprilie 2021

România este văzută în continuare cu șanse mari la primele două locuri în grupa J din preliminariile Campionatului Mondial. 

  • România a strâns doar 3 puncte din primele 3 meciuri ale grupei J, victoria de pe teren propriu cu Macedonia de Nord, scor 3-2;
  • Următoarea acțiune a României, între 2 și 8 septembrie 2021, aduce 3 meciuri: cu Islanda în deplasare, acasă cu Liechtenstein și în deplasare cu Macedonia de Nord.

Mirel Rădoi și-a pierdut o bună parte dintre susținători, dar bookmakerii au în continuare încredere în naționala pe care o conduce. În ciuda eșecului neașteptat din Armenia, scor 2-3, România este văzută în continuare cu șanse mari la primele două locuri. „Tricolorii” au o cotă de 2,65 pentru a atinge acest obiectiv. Armenia, liderul din acest moment, are doar a 4-a șansă în viziunea caselor de pariuri. 

Cotele pentru o clasare în primele două echipe ale grupei J: 

EchipăCotă
Germania 1,02
România2,65
Macedonia de Nord2,65
Armenia 3,70
Islanda 6,20

Posibil baraj infernal pentru România

La fel ca la Euro 2020, barajul pentru Mondial va avea două tururi. Din cele 12 echipe participante (10 echipe de pe locul 2 din preliminarii și cele mai bune 2 câștigătoare de grupă din Nations League) doar 3 vor obține biletele pentru Qatar. Cum se va desfășura play-off-ul? Semifinale și finale într-o singură manșă! Lista posibililor adversari este una infernală. 

  • Cele 12 echipe vor fi împărțite în două urne, 6 formații urmând să fie capi de serie și să găzduiască semifinalele; 
  • Capii de serie vor fi cele mai bune locuri 2 din preliminarii. Nu vor conta punctele acumulate cu echipele de pe locul 6; 
  • Gazdele meciurilor decisive vor fi alese prin tragere la sorți.

VIDEO Mirel Rădoi: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

>

Citește și alte știri din preliminariile Campionatului Mondial: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.