Liga 2

Daniel Niculae, anunțat oficial la Rapid! Ce post va ocupa

Daniel Niculae (38 de ani) va fi noul președinte al divizionarei secunde Rapid.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 aprilie 2021

Daniel Niculae (38 de ani) va fi noul președinte al divizionarei secunde Rapid. 

UDATE 20:00 / Rapid a făcut anunțul: Daniel Niculae, noul președinte

Rapid a anunțat revenirea lui Daniel Niculae pe pagina oficială de facebook: „NICO A REVENIT ACASĂ!”. Fostul atacant va fi prezentat într-o conferință de presă, sâmbătă, de la ora 11:00. 

Daniel Niculae, președinte la Rapid

Daniel Niculae, unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria recentă a Rapidului, nu a părăsit formația în cele mai bune condiții. În anul 2018, imediat după promovarea în Liga 3, atacantul a fost nemulțumit de direcția în care se îndreaptă clubul giuleștean și s-a retras. Au existat mai multe discuții privind revenirea lui, pe diferite posturi, dar până acum niciuna nu s-a concretizat. Niculae va fi președintele cu care Rapidul atacă promovarea în Liga 1, conform Prosport

Venirea lui Niculae schimbă organigrama la Rapid

Vara trecută, Daniel Niculae a negociat cu Victor Angelescu și a fost aproape să accepte încă de atunci postul de președinte. A pus însă două condiții esențiale: să nu colaboreze cu Ovidiu Burcă, în prezent antrenor la echipa secundă a Rapidului, și cu Andrei Nicolescu, vicepreședintele clubului. 

Nu pot lucra cu anumite persoane care se află la club. Domnul Nicolescu și Ovidiu. Nu știu dacă Ovidiu a plecat. Am văzut că a făcut un pas în spate, dar din câte țin eu minte, un pas în spate a făcut și în Liga 4, când am fost eu acolo, și după 3-4 luni a făcut mai mulți pași în față. Zici că jucam «Dansul Pinguinului». Lucrurile trebuie să fie clare de la început până la final. Nu pot lucra cu anumite persoane de acolo.
- Daniel Niculae, în august 2020

Clasament play-off Liga 2: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.