Tenis

Darren Cahill nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului! Ce dificultăți are antrenorul Simonei Halep

+25 Foto
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 aprilie 2021

Darren Cahill (55 de ani), antrenorul Simonei Halep, a dezvăluit că încă nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului și a explicat decizia sa.

Australianul le-a mărturisit fanilor, după ce a spus că fiul lui a primit prima doză la finalul lunii martie, că încă nu s-a programat pentru vaccin din cauza programului său, dar că speră să o facă în curând.

„Poate într-o săptămână... Este greu să rezolvi perioada de 3 săptămâni între doze, având în vedere că noi călătorim mult. Dar nu voi ezita când voi găsit o soluție. Problema mea că nu voi fi în Statele Unite peste două săptămâni. 

Călătoritul dintr-o țară în alta îngreunează situația. Dacă fac prima doză în SUA, nu știu dacă a doua o pot face, să zicem, în România, și dacă va fi recunoscută. Eu voi fi în România pentru o ajuta pe Halep să se pregătească pentru sezonul pe zgură. 

Cel mai bine e să o facem cum trebuie. Dar o voi face în curând. Opțiunea unui vaccin Johnson & Johnson (n.r- care se face într-o singură doză) sună bine”, a spus Cahill pe Twitter. 

Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) s-a vaccinat împotriva coronaviruslui, primind rapelul chiar înainte de plecarea spre Miami, la 19 zile după prima doză, nu la 21, așa cum era termenul.

VIDEO Cristian Tudor Popescu, detalii neștiute despre problemele medicale ale Simonei Halep: „Nu cred că mai este interesată să revină numărul 1” 

>

Citește mai multe știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.