Liga 1

Atuul Craiovei cu FCSB » Oltenii au luxul de a juca „fără restricții”

+9 Foto
Marius Constantin (stânga) e singurul de la Craiova la un „galben” de suspendare // Foto: Facebook

Articol de Aurelian Botezatu  —  Saturday, 03 April 2021

Universitatea Craiova n-are decât 3 jucători amenințați cu suspendarea pentru CFR Cluj dacă iau „galben” duminică, cu FCSB: Marius Constantin, Ivan Mamut și Cristian Bărbuț. Însă doar primul e titular.

În tur, la Craiova, FCSB a făcut o demonstrație de forță. După ce Dennis Man a deschis scorul, în finalul primei părți, CS Universitatea s-a prăbușit efectiv și se poate declara mulțumită că la final a fost doar 0-2. De atunci însă, datele problemei s-au modificat. Iar pe Arena Națională, duminică, se anunță o altfel de partidă.

Altă „guvernare” la Universitatea Craiova

De 8 partide, 6 în Liga 1, două în Cupă, Bănia e „guvernată” de un grec. Unul mai puțin îndrăgostit de ofensivă și mai axat pe siguranță. A schimbat imediat ofensivul 4-3-3 într-un 4-2-3-1, bilanțul până acum fiind 6-1-1, cu un golaveraj de 8-1. Iar „afară”, 3-1-1, 4 goluri marcate, unul primit.

Interesant, cele mai mari probleme nu i le-au pus echipele puternice, cum este FCSB, ci adversari modești, Chindia Târgoviște și Academica Clinceni, care obișnuiesc să bage „autobuzul” în poartă. Ceea ce duminică, în confruntarea cu mașina de goluri a sezonului, pare exclus.

Plus la „agresivitate” pentru Universitatea Craiova

Pentru o replică viguroasă la București, „juveții” dețin și un atu. Au 3 jucători amenințați cu suspendarea pentru duelul din ultima etapă, și el foarte important, cu campioana CFR Cluj: Marius Constantin, Cristi Bărbuț și Ivan Mamut.

Toți au adunat câte 3 „galbene”, însă doar primul e titular! Ceea ce le permite „leilor” luxul de a evolua pe terenul liderului „fără restricții” de implicare, altele decât cele regulamentare.

9 eșecuri și un egala înregistrat Craiova, de la promovarea din 2014, în deplasările cu FCSB. Golaveraj: 8-25

Ce înseamnă absența lui Nicușor Bancu pentru Universitatea Craiova

Craiova nu va conta la București pe căpitanul său, Nicușor Bancu, dar absența acestuia, în trecutul apropiat, n-a influențat decisiv vreo partidă. În acest sezon, fără el, oltenii au pierdut în tur cu Chindia (0-1) și au remizat cu Clinceni (0-0). Însă exact aceleași rezultate le-au bifat și în retur, cu el pe teren! 

VIDEO. Ovidiu Stângă o vede pe FCSB favorită în duelul cu U Craiova

>

Mai multe știri despre FCSB - Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.