Stranieri

Ștefan Radu e jucătorul cu cele mai multe meciuri în istoria lui Lazio Roma! A bătut azi recordul lui Favalli!

Ștefan Radu, foto: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  sâmbătă, 03 aprilie 2021

Ștefan Radu, fundașul în vârstă de 34 de ani, joacă azi cea de-a 402-a partidă în tricoul lui Lazio Roma. „Un meci emoționant, istoric. L-am depășit pe Beppe Favalli”, a declarat Radu pentru Lazio Style Channel. 

Ștefan Radu nu va putea uita niciodată acest meci, cu Spezia. Azi, 3 aprilie 2021, fundașul în vârstă de 34 de ani a devenit lazialul cu cele mai multe partide în toate competițiile. 402, una în plus față de Giuseppe Favalli. A reușit această performanță la 13 ani de la debutul în tricoul biancocelesto.

Înaintea jocului cu Spezia, Radu a declarat pentru postul de televiziune Lazio Style Channel: „Un meci emoționant, istoric. L-am depășit pe Beppe Favalli".

Ștefan Radu nu mai joacă de 8 ani la națională

Numărul 25 lazial a vorbit și despre întoarcerea coechipierilor de la selecționate: „Ne-am obișnuit, avem mulți jucători care merg la naționale. E o mică problemă pentru noi, dar și pentru celelalte echipe".

Radu nu mai joacă la națională de opt ani. Ultima întâlnire printre "tricolori" a fost în 2013, 2-2 cu Ungaria. Are doar 13 selecții la echipa națională.

21 de meciuriare Ștefan Radu în acest sezon în Serie A, reușind două pase decisive

6 trofeea cucerit fundașul de 34 de ani cu Lazio: 3 Cupe și 3 Supercupe ale Italiei

Mai multe știri despre Lazio Roma: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.