Nationala

Victor Becali a găsit următorul fotbalist „de export” din Liga 1: „Este bun de transferat!”

Impresarul Victor Becali (59 de ani) crede că Florin Tănase (26 de ani), golgeterul celor de la FCSB, va fi următorul transfer important din Liga 1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 aprilie 2021

Impresarul Victor Becali (59 de ani) crede că Florin Tănase (26 de ani), golgeterul celor de la FCSB, va fi următorul transfer important din Liga 1. 

Florin Tănase are cel mai bun sezon din carieră. Este primul în clasamentul golgeterilor din Liga 1, cu 18 goluri în 24 de apariții, și a spart gheața și în tricoul primei reprezentative, în victoria 3-2 cu Macedonia de Nord. Victor Becali crede că în vară este momentul ideal pentru un transfer în străinătate.

Florin Tănase, fotbalistul de export din Liga 1

„Ofertele nu le face nimeni. Este un jucător propus. În momentul în care va veni oferta, cel care hotărăște este clubul FCSB, proprietarul jucătorului. El spune da sau nu. Evoluțiile lui îl îndreptățesc să se gândească la un transfer în străinătate.

Este golgheterul campionatului, cu evoluţii foarte bune, spun eu că a avut o evoluţie foarte bună şi cu Macedonia de Nord. Este bun de transferat, cum s-ar spune”, a spus Victor Becali, conform AS

Florin Tănase nu duce lipsă de oferte

Victor Becali a confirmat existența unor discuții cu formații din zona Golfului, dar Florin Tănase ar fi atras atenția și unor formații mai importante. Presa din Franța a scris că inclusiv Marseille a fost interesată de el. O altă posibilă destinație ar fi MLS. New York City, formația care l-a cumpărat și pe Alexandru Mitriță de la Craiova, ar vrea încă un român. 

17.000 de euroconstituie salariul lunar al lui Tănase la FCSB

VIDEO FCSB - Craiova sau cel mai bun atac vs cea mai bună defensivă

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.