Handbal

Nicușor Dan, oaspete de lux la CSM București - ȚSKA Moscova, deși meciul s-a jucat fără spectatori

+24 Foto
Nicușor Dan, asistând la meciul CSM București - CSKA Moscova. FOTO: Crist Preda

Articol de Cristi Preda (foto)  —  Saturday, 03 April 2021

Nicușor Dan (51 de ani), primarul general al Capitalei, a fost spectator de lux la meciul pe care CSM București l-a disputat în această după-amiază contra lui ȚSKA Moscova, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. 

Deși meciul din Sala Polivalentă s-a jucat fără spectatori, accesul acestora fiind interzis, în tribune și-au făcut apariția nume precum Nicușor Dan sau Elisabeta Lipă, consilier general la Primăria Municipiului București, dar și alți angajați ai Primăriei. Nicușor Dan și Elisabeta Lipă au urmărit meciul de lângă Gabriela Szabo, oficial la CSM București.

  • foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)

Gabi Szabo: „E nevoie de finanțare constantă la CSM București”

Apariția lui Nicușor Dan la meciul „tigroaicelor” vine la doar câteva zile după ce în spațiul public apăruseră informații conform cărora edilul ar vrea să taie finanțarea la CSM București, club susținut din bani publici. 

„M-au deranjat mesajele care au existat anul trecut în jurul clubului. Am avut întâlniri de lucru cu actualul primar și i-am explicat ce brand puternic s-a construit la club și că este nevoie de suport și susținere. Mă bucur că primarul a înțeles mesajul nostru, este alături de noi și își dorește performanță la echipă. Este nevoie de finanțare constantă, liniară, stabilitate și continuitate”, spunea recent Gabi Szabo, directorul general al CSM București, potrivit Sports Net.  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.