Liga 1

Ioan Becali se implică în scandalul Pițurcă - Rotaru: „Piți mi-a spus asta despre Octavian Popescu”

Ioan Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 aprilie 2021

Fostul impresar Ioan Becali (68 de ani) s-a implicat în scandalul dintre Victor Pițurcă și Mihai Rotaru. Cei doi s-au contrat violent pe marginea lui Octavian Popescu, puștiul pierdut de olteni în detrimentul FCSB-ului.

  • CONTEXT: Victor Pițurcă a negat că ar fi avut vreo implicare în transferul lui Octavian Popescu la FCSB și i-a adresat cuvinte grele lui Mihai Rotaru, cel care a lansat această variantă: „Un mincinos ca el n-am văzut!”. 
  • În replică, Rotaru l-a pus la punct pe fostul antrenor al Craiovei: „Eu l-am dat afară, nu a plecat el!”.

„L-am semnat pe Octavian Popescu înainte să vină Pițurcă la Craiova. Pițurcă mi-a zis că vrea să-l ia la prima echipă și mi-a spus că e un jucător foarte talentat și de viitor. Nu avea salariu 1.000 de lei, avea 600 de lei la Craiova, iar eu am propus 500 de dolari. Dar mi s-a spus că ei au o grilă, alta politică. I-am respectat și ați văzut... jucătorul a ajuns la FCSB.

M-a sunat Txiki Begiristain, de la Manchester City, să mă întrebe: «Giovanni, Octavian e nepotul lui Gică Popescu? Ce e cu el?». I-am spus că Popescu e un nume folosit de sute de mii de români. Iar Txiki mi-a spus: «Da, dar Becali e unul singur». Popescu să aibă răbdare, să câștige campionatul cu FCSB, să-i ducă în grupele Champions League, apoi vorbiți cu Gigi Becali, că el face prețul”, a spus Ioan Becali, la Sport Total FM. 

Victor Pițurcă: „Craiova l-a pierdut pe Octavian Popescu din cauza lui Rotaru”

„Din cauza lui Rotaru am plecat, vedeți, acum și-a dat arama pe față. Vezi, Doamne: «Pe Pițurcă l-am dat eu afară!», așa a zis. Voiai să mă dai afară, dar am plecat eu, dacă mă dădeai afară trebuia să-mi plătești vreo 450.000 de euro. Un mincinos, l-am făcut mincinos după declarația aia în care spunea că Octavian Popescu a plecat de la Craiova din cauza mea. Păi, nu ți-e rușine? Că aș fi vrut să-l prezint fraților Becali, să semneze. Dar nu a fost așa! Din cauza lui s-a pierdut jucătorul 
- Victor Pițurcă la Sport Total FM

VIDEO Dezvăluiri: cum a ajuns Octavian Popescu la Regal Sport

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.