Liga 1

Strigătul lui Edi Iordănescu înainte de CFR Cluj - Dinamo: „Pandemia ne-a pus la pământ, ne-a stricat atmosfera”

Edi Iordănescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 03 April 2021

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit la conferința de presă de astăzi despre starea de spirit a echipei sale înaintea meciului cu Dinamo de luni. 

  • CFR Cluj - Dinamo se joacă luni, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, TV Telekom Sport și Look+

Tehnicianul lui CFR Cluj a adus aminte de problemele cu care „feroviarii” s-au confruntat etapa trecută, când mai multe cazuri de coronavirus apărute în lot i-au dat peste cap planurile înaintea derby-ului cu FCSB, pierdut fără drept de apel, scor 0-3. 

„Acest necaz cu pandemia ne-a afectat, ne-a pus la pământ, au căzut din start 3-4 jucători, am avut și din staff-ul tehnic, chiar și din staff-ul medical. Ne-a stricat atmosfera, am mers la București pentru meciul cu FCSB pe un fond total opus față de ceea ce trebuia să fie. Starea de spirit a fost la pământ, ne-a fost teamă să venim la muncă, ne-a fost teamă lângă cine stăm.

A venit pauza, am câștigat timp, am recuperat o parte din jucători. Lucrurile arată diferit pentru partida cu Dinamo”, a declarat Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Dinamo de luni. 

VIDEO Edi Iordănescu prefațează partida cu Dinamo de luni

Clasament Liga 1

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.