Stranieri

Ce a declarat Roberto D'Aversa după primul gol al lui Dennis Man la Parma: „Ăsta este regretul”

+20 Foto
Dennis Man a înscris în Benevento - Parma // foto: parmacalcio1913.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 04 April 2021

Roberto D'Aversa (45 de ani), antrenorul celor de la Parma, l-a lăudat pe Dennis Man (22) pentru prestația avută în meciul cu Benevento, scor 2-2, în care arădeanul a marcat ultimul gol.

D'Aversa simte că jucătorii noi din lotul Parmei se adaptează la grup și a lăudat creșterea acestora. Totodată, a evidențiat prestația avută de Dennis Man, care a înscris primul său gol în tricoul gialloblu.

Roberto D'Aversa: „Man a făcut un meci foarte bun”

„Regretul este că am fi putut obține mai mult, trebuie să lucrăm la evoluția noastră înainte de etapa viitoare, în care avem un meci foarte dificil cu Milan. Deși am fost conduși de două ori, ne-am descurcat bine să revenim și am avut o șansă senzațională să marcăm golul victoriei, prin Man. Suntem conștienți că dacă intrăm pe teren cu determinarea să facem lucrurile corect putem pune orice echipă în dificultate, pentru că avem calitate.

Este clar că este important ca jucătorii să se cunoască între el, acest lucru durează, dar jucătorii noi cresc foarte mult, Man a făcut un meci foarte bun deși a fost ocupat cu echipa națională. De asemenea, dau senzația de apartenență la grup, ceea ce este foarte important în realizarea obiectivului final (n.r. - salvarea de la retrogradare).

Mai sunt 9 meciuri pe care trebuie să le înfruntăm cu atitudinea potrivită, fără să aruncăm punctele pe fereastră”, a spus antrenorul „cruciaților”.

VIDEO. Golul lui Dennis Man din Benevento - Parma

Mai multe știri despre Benevento - Parma:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.