Liga 1

Dinamoviștii sunt avariați înaintea meciului cu CFR Cluj: alți doi fotbaliști ies din schemă!

FOTO: Cristi Preda

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 04 aprilie 2021

Dinamo joacă luni seară, de la ora 20:30, în Gruia, contra multiplei campioane a României, CFR Cluj. „Câinii” se confruntă cu o criză sportivă, cu una financiară și, mai nou, și cu una de efectiv. 

Roș-albii au probleme mari de lot tocmai la revenirea în Liga 1, când speră la un declic în vederea relansării în lupta pentru evitarea retrogradării.

Gigi Mulțescu a avut ghinion și nu a avut mulți jucători la dispoziție în pauza competițională. Situația continuă. Titularul postului de portar, Mihai Eșanu, a venit accidentat de la Euro 2021, are probleme musculare, astfel că nu va evolua cel puțin în etapa din Ardeal, așa cum GSP.RO v-a anunțat de ieri. În locul său va intra Gudmund Kongshavn între buturi, o premieră pentru norvegian. Apoi, Nepomuceno este suspendat, cumul de cartonașe galbene, iar Magaye este suspendat după ce a fost depistat pozitiv la testul doping de la finele ultimului Derby de România, din cauza consumului de cocaină.

Vlad Achim și-a revenit după ce a fost infectat cu coronavirus, dar este în urma cu pregătirea, ratează meciul cu CFR Cluj. Ionuț Șerban a fost operat și va rata jumătate de an. 

De ultimă oră, roș-albii au aflat că au partea stângă a apărării avariată. Nici Steliano Filip, nici Andrei Radu nu vor evolua contra formației antrenate de Edward Iordănescu. Stelu încă nu s-a refăcut la parametri optimi după accidentarea ce nu i-a permis să joace nici în „meciul salvării” de la Kiev, iar Radu a răcit și dinamoviștii nu vor să riște nimic.

VIDEO Dinamo, meci tare în Liga 1! Totul despre derby-ul cu CFR Cluj

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.