Liga 1

Cum a explicat Toni Petrea cele 3 schimbări de la pauză cu Craiova

+13 Foto
Toni Petrea (46 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a recunoscut că CS Universitatea Craiova a ratat șansele mai mari în remiza de astăzi, scor 0-0.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 aprilie 2021

Toni Petrea (46 de ani) a recunoscut că CS Universitatea Craiova a ratat șansele mai mari în remiza de astăzi, scor 0-0. Antrenorul celor de la FCSB dă vina pe oboseală.

„O partidă foarte disputată, așa cum am anticipat, contra unei echipe foarte bune pe contraatac. Au fost câteva situații clare de gol. Ei au avut un plus de prospețime. Cred că am depus un efort considerabil, chiar dacă au fost momente în care nu ne-am sincronizat. Andrei Vlad ne-a salvat într-o situație grea. Chiar și în condițiile astea puteam câștiga pe final. Nu știu dacă era meritat, dar era bine”, a declarat Toni Petrea, la Look Sport+. 

Toni Petrea:, după FCSB - Craiova 0-0: „Am făcut schimbări din cauza oboselii”

„Miron nu a făcut un meci rău, nu sunt nemulțumit de evoluția lui. Schimbările de la pauză le-am făcut pe fondul lipsei de prospețime. Sunt meciuri în care nu reușești să pui în pericol poarta adversă, asta din cauza adversarului. Nu am găsit tot timpul culoarele necesare. 

Pe mine mă preocupă fiecare meci în parte, nu poziția pe care o vom ocupa la finalul sezonului regulat. Într-adevăr, ar fi un plus dacă am termina pe primul loc. E o luptă foarte strânsă, așa cum am preconizat. Cred că și Sepsi, Botoșani, Clinceni vor pune probleme și vor fi surprize. Sunt echipe bune, de valori apropiate”, a concluzionat Petrea.

VIDEO Dumitru Dragomir după FCSB - Craiova, 0-0: „Cred că Becali ia titlul anul ăsta!”

>

Citește și alte știri despre FCSB - Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.