Nationala

Mirel Rădoi poate părăsi naționala în vară! E dorit de fostul club

Mirel Rădoi // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 05 April 2021

Mirel Rădoi va continua pe banca României, cel puțin pentru moment, deși la finalul înfrângerii cu Armenia, 2-3, spunea că se gândește la demisie.

FRF, a confirmat că, în ciuda startului ratat în campania pentru Mondialul 2022, selecționerul este în continuare susținut, însă acesta ar putea pleca în vară.

Mirel Rădoi e dorit de Al Hilal

Presa din Arabia Saudită dezvăluie că Mirel Rădoi se află pe lista conducerii clubului Al Hilal pentru a prelua echipa în sezonul viitor. 

Al Hilal, echipă care l-a demis în iarnă pe Răzvan Lucescu, este lider în Arabia Saudită, cu 48 de puncte. Echipa e condusă în prezent de brazilianul Rogério Micale, însă jurnaliștii arabi spun că acesta va sta doar până la finalul sezonului.

Rădoi a lăsat o impresie bună conducerii și fanilor lui Al Hilal în perioada în care a jucat la clubul saudit, între 2009 și 2011, iar șefii consideră că acesta ar putea succes și ca antrenor.

VIDEO Lucescu despre performanțele obținute la Al Hilal: „Am câștigat tot ce se putea! Jucătorii au făcut un efort incredibil”

>

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.