Campionate

Șocant! Doi fotbaliști s-au bătut la antrenamentul lui Chelsea! De la ce a pornit

Rudiger și Kepa au trecut de la insulte la lovituri după ce fundașul german l-a atacat tare pe portarul spaniol, foto: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 05 aprilie 2021

Antonio Rudiger și Kepa au trecut de la insulte la lovituri după ce fundașul german l-a atacat tare pe portarul spaniol. Managerul lui Chelsea, Thomas Tuchel, l-a trimis la vestiare pe fundașul german. 

Prima înfrângere a lui Chelsea cu Thomas Tuchel manager - și ce eșec, 2-5 acasă cu West Bromwich! - a stricat atmosfera la echipa londoneză.

La antrenamentul de duminică au sărit scântei! Un atac tare, întârziat, al neamțului Antonio Rüdiger asupra lui Kepa a provocat furia portarului spaniol. Și, de la insulte, s-a trecut rapid la lovituri.

Chelsea joacă miercuri cu Porto, în ”sferturile” Ligii

Cei doi au fost despărțiți doar după intervenția colegilor. Tuchel l-a trimis pe compatriotul său la vestiare imediat după incident, pentru a se calma.

Chelsea joacă miercuri, cu Porto la Sevilla, în turul ”sferturilor” Ligii Campionilor. În Premier League, e pe locul 4, cu doar două puncte înaintea urmăritoarelor (Tottenham, Liverpool, West Ham), care se luptă și ele pentru o poziție de Champions.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.