Liga 1

Gigi Mulțescu iese la atac după erorile de arbitraj: „Îmi vine să urlu! Miroase a Paszkany și Mureșan!”

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 1-0. Gigi Mulțescu s-a dezlănțuit la final la adresa brigăzii de arbitraj condusă de Marcel Bîrsan.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 05 April 2021

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 1-0. Gigi Mulțescu s-a dezlănțuit la final la adresa brigăzii condusă de Marcel Bîrsan, dar și a clujenilor.

  • CFR a jucat cu doi oameni în plus din minutul 37, însă a marcat de-abia spre final ('80), prin Omrani.

„Mă încearcă un sentiment de indignare. Poate trebuie să mă duc să urlu să mă liniștesc. Miroase a iz de Paszkany și Mureșan (n.r. - foștii conducători ai CFR-ului). E inimaginabil ce s-a întâmplat! Ce poate să facă un om îmbrăcat în negru... În rest, jucătorii mei au fost extraordinari. Cuvintele sunt prea sărace pentru ce au făcut ei azi.

Arbitrii ăștia nu sunt oameni. Injuste eliminările, sigur! La Anton n-a fost galben. Sigur, n-am văzut toate fazele, să vorbească mai mult cei care se pricep. Nu ne predăm, în ciuda absențelor pentru meciul următor. Nu mor câinii când vor alții!”, a declarat Mulțescu la Telekom Sport.

Când a fost transferat Kongshavn, s-a creat un cor al criticilor, toți s-au întrebat ce caută acest portar la Dinamo. Dar când ai numai copii pe acest post e nevoie și de experiență. S-a văzut ce portar de clasă e în seara asta
Gigi Mulțescu, antrenor Dinamo

Ionuț Negoiță rupe tăcerea: „În Don Pablo nu mai am încredere!” + cum l-a ratat Dinamo pe Ciprian Deac

>

Citește mai multe știri despre partida CFR Cluj - Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.