Liga 1

Conducerea lui CFR Cluj, nemulțumită de joc: „Să spună ei ce s-a întâmplat, eu nu înțeleg”

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 1-0. Ștefan Gadola, acționar minoritar al campioanei, a criticat la GSP Live jocul „feroviarilor”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 05 aprilie 2021

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 1-0. Ștefan Gadola, acționar minoritar al campioanei, a criticat la GSP Live jocul „feroviarilor”. 

  • CFR a jucat cu doi oameni în plus din minutul 37, însă a marcat de-abia spre final ('80), prin Omrani.

Ștefan Gadola, după CFR Cluj - Dinamo 1-0: „Nu suntem noi!”

>

„Am avut mari emoții. N-am făcut antrenamente 11 contra 9 . Până la urmă, asta e, ne bucurăm că am câștigat. Jocul nu mi-a plăcut, în schimb. Noi, cei din tribune, știm mai puțin decât cei din staff-ul tehnic, ei sunt în măsură să spună ce s-a întâmplat. 

Eu nu înțeleg cum am putut juca așa. Am fost mai periculoși când am jucat 11 contra 11. Dinamo a evoluat foarte bine, la final am avut mari emoții, putea fi chiar 1-1. E probabil să nu intrăm de pe primul loc în play-off. Sunt un pic îngrijorat de cum am jucat în ultimele două meciuri. 

Nu suntem noi! Cam toți jucătorii au greșit în seara asta, n-au fost concentrați. Nu ne-a ieșit jocul, deși am avut și ratări, trebuie să o spun”, a declarat Gadola la GSP Live.

De la cei care au fost în tribune din partea lui Dinamo s-au auzit niște lucruri urâte, nu pot să le reproduc. Arbitrii au dat cartonașe galbene și pentru cei din tribune. Cred că erau supărați cei de la Dinamo, dar nu trebuie să fii atât de agresiv în vorbe. Arbitrul a fost puțin supărat și de ceea ce s-a auzit din tribune
Ștefan Gadola, acționar minoritar CFR Cluj

Citește mai multe știri despre partida CFR Cluj - Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.