Liga 1

CFR Cluj - Dinamo 1-0 » Un jucător de la trupa din Ștefan cel Mare a obținut cea mai mare notă

CFR Cluj a învins Dinamo București, scor 1-0 FOTO Facebook FC Dinamo București

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 aprilie 2021

CFR Cluj a învins Dinamo București, scor 1-0, în penultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Billel Omrani, cu 10 minute înainte de finalul partidei. Adi Păun a pătruns în careu și l-a servit excelent pe vârful francez, care a împins mingea în poarta goală. Autorii golului înscris de CFR. Păun și Omrani au fost cei mai buni jucători ai vișiniilor pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și au obținut nota 7.

Gudmund Kongshavn, portarul lui Dinamo, s-a aflat la debut în tricoul „câinilor roșii” și a obținut cea mai mare notă de pe teren din partea Gazetei Sporturilor: 8. Goalkeeperul norvegian a intervenit salvator în mai multe situații, iar echipa pregătită de Gigi Mulțescu a pierdut doar cu 1-0.

Notele GSP » CFR - Dinamo 1-0 

La extrema cealaltă, singurii jucători care nu au obținut notă de trecere au fost Paul Anton (nota 4) și Florin Bejan (nota 3). Cei doi dinamoviști au fost eliminați în prima repriză, dar fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu a spus că cele două eliminări au fost dictate în mod eronat. De la CFR, șase jucători au încasat nota 5, cea mai mică din trupa lui Edi Iordănescu: Cristi Manea, Mateo Susic, Mihai Bordeianu, Ovidiu Hoban, Runar Sigurjonsson, Gabriel Debeljuh.

2a fost nota primită de „centralul” Marcel Bârsan, care a acordat eronat două cartonașe roșii pentru Dinamo și nu a dictat două penalty-uri pentru CFR Cluj

VIDEO. Florentin Petre, după o nouă înfrângere a „câinilor”: „Dacă Dinamo juca în „11”, altfel cred că stăteau lucrurile”

>

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.