Liga 1

Dinamo vrea concurență pentru Nemec! „Câinii” negociază cu un atacant de 34 de ani care nu a mai jucat de un an

+14 Foto
FOTO: Imago

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 06 aprilie 2021

Cu doar Adam Nemec pe postul de atacant, Dinamo caută un vârf pentru a se întări înainte de meciurile din play-out și din Cupa României.

După ce Mario Nicolae a dezvăluit că Dinamo l-a ratat pe Hugo Vieira, iar Nemanja Petrovic nu a fost păstrat în lot „câinii” s-au orientat acum spre un al vârf, Joseph Akpala (34 de ani), potrivit digisport.ro.

Dinamo îl vrea pe Joseph Akpala

Contactat de GSP.ro, Mario Nicolae, team managerul clubului, a confirmat tratativele cu atacantul nigerian și spune că speră ca totul să se rezolve în perioada următoare.

„Sperăm ca totul să se decidă cât mai curând. Am nevoie de jucători și mai ales de cei care pot să marcheze goluri”, a declarat Nicolae.

Joseph Akpala este în prezent liber de contract, după ce în iulie 2020 și-a terminat înțelegerea cu belgienii de la Oostende. Nigerianul are un an de când nu a mai jucat într-un meci oficial, ultima partidă fiind pe 7 martie 2020, când a bifat 27 de minute contra lui Genk.

De-a lungul carierei, Joseph Akpala a jucat la Bendel Insurance, Esan FC (ambele din Nigeria), Charleroi, Club Brugge, Werder Bremen, Karabukspor, Al Faisaly și Oostende.

150.000 de euroe cota lui Akpala, potrivit transfermarkt

56 de goluriare Akpala la Burgge, în 168 de meciuri

21 de partidea jucat nigerianul la Werder Bremen

7 prezențeși un gol are în naționala Nigeriei

Akpala, antrenat de Rednic

La Al Faisaly, în Arabia Saudită, Akpala a lucrat și cu Mircea Rednic. În cele 5 partide în care au fost împreună la club, în sezonul 2018-2019,  antrenorul l-a folosit pe vârf doar în două partide, în total bifând 42 de minute.

VIDEO Florentin Petre, după o nouă înfrângere a „câinilor”: „Dacă Dinamo juca în „11”, altfel cred că stăteau lucrurile”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.