Liga 1

Amintiri spectaculoase cu Răducioiu și Ilie Dumitrescu: „Avea o viață de noapte tumultuoasă”

Articol de Justin Gafiuc  —  marţi, 06 aprilie 2021

Gazeta Sporturilor publică azi un interviu cu Bogdan Bucur (50 de ani), fostul fundaș central care, după Revoluție, a fost primul care a redeschis calea transferurilor explozive între Dinamo și Steaua.

În interviul de trei pagini, care poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau în ediția digitală a Gazetei, Bucur a vorbit despre doi dintre foștii săi colegi, Florin Răducioiu și Ilie Dumitrescu.

Bucur: „Ilie Dumitrescu avea o viață de noapte tumultuoasă”

- Cum vi-l amintiți pe Răducioiu din acele vremuri?
 - Eram ca frații, așa cum aveam să fiu mai târziu, la Steaua, cu Ilie Dumitrescu. Radu a fost un copil cuminte, timid, nu umbla cu ochii după fete, îi stătea mintea doar la fotbal. Lucescu l-a îndrăgit enorm și l-a tratat ca pe propriul fiu.

- Spuneați mai devreme că ați fost ca un frate cu Ilie Dumitrescu la Steaua.
 - Un veritabil personaj și un jucător imens! Am fost colegi de cameră și buni prieteni în afara terenului. Era băiat de oraș, îi plăcea să iasă permanent, ducea o viață de noapte destul de tumultuoasă. El m-a introdus în lumea mondenă a Capitalei. Îl urmăresc și acum cu plăcere la Digi, cu analizele lui la obiect. Păcat că nu și-a continuat cariera de antrenor!

VIDEO Ilie Dumitrescu, despre aventura cu soția unui polițist: „Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat”

>

Citește mai multe știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.