Publicitate

Real Madrid - Liverpool: Reeditarea finalei UCL din 2018! Cotă mărită la 75 atât pentru victoria lui Real, cât și pentru succesul lui Liverpool

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 06 April 2021

Real Madrid - Liverpool se joacă azi, de la 22:00, în manșa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor. Cele două formații nu s-au mai întâlnit de la finala UEFA Champions League din 2018, câștigată de Real cu scorul de 3-1.

Real Madrid a câștigat trei dintre ultimele cinci confruntări directe cu Liverpool, dar pe „cormorani” încă îi apasă cel mai mult înfrângerea din finala UCL din 2018, atunci când Real s-a impus la capătul unui meci în care Karius, portarul englezilor, a îngropat-o pe Liverpool. Din 2018, Real și Liverpool s-au evitat în confruntările din Liga Campionilor.

Echipa lui Zinedine Zidane traversează o formă senzaționaă, cu 11 meciuri la rând fără înfrângere în toate competițiile (9 victorii și 2 remize). Real a ajuns în sferturile Ligii Campionilor după ce a trecut de Atalanta, cu victorie dublă: 1-0 în Italia și 3-1 la Madrid. De cealaltă parte, Liverpool pare și ea într-o revenire de formă, după trei succese consecutive. Până să dea peste Real, Liverpool a lăsat-o acasă pe Leipzig, după două victorii identice: 2-0 și în tur și în retur. Pariorii pot profita dacă Real obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 75 pentru un succes. De asemenea, și victoria lui Liverpool poate aduce tot o cotă de 75 (detalii AICI)!

  • Sergio Ramos, Eden Hazard și Dani Carvajal nu vor juca pentru Real Madrid;
  • Van Dijk, Henderson, Matip, Origi și Gomez sunt absenții lui Liverpool pentru duelul din această seară;
  • Liverpool a câștigat ultima dată pe terenul lui Real Madrid în 2009 - 1-0;
  • Partida va fi arbitrată de o brigadă condusă de Felix Brych.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Real Madrid a fost mărită la 75, în loc de 2,80. De asemenea, și cota pentru victoria lui Liverpool a fost mărită la 75, în loc de 2,60. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 375 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.