Liga 1

Rednic, găsit vinovat pentru rezultatele Viitorului: „Ultima perioadă bună a fost în 2007!”

Mircea Rednic // FOTO: facebook.com/viitorulfc

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 aprilie 2021

Viitorul a ratat calificarea în play-off-ul acestui sezon, iar Cornel Dinu crede că de vină pentru rezultatele slabe este antrenorul Mircea Rednic.

„Procurorul” crede că seria de rezultate modeste ale echipei patronate de Gică Hagi este cauzată de „Puriul”, despre care spune că nu am mai avut un sezon bun din 2007, când a fost campion cu Dinamo.

„Se accentuează criza de la Viitorul!  De când, în ultimii ani, palmaresul lui Rednic e atât de înfricoșător? Din 17 partide a câștigat doar două!  E greu de crezut că această cădere incontestabilă nu are o explicaţie. 

Probabil că energiile lui de antrenor, care au fost până în 2008, 2009... Ultima perioadă bună a lui a fost la Dinamo, în 2007! A fost şi în Belgia, dar ştiu cum au fost lucrurile în Belgia...

Sper să nu-şi fi cheltuit din energia lucidității de a pune o echipă în valoare de atunci.  E drept că la Viitorul sunt mulţi jucători care au plecat. Să nu mai spun că nici Pitu, nici Babunski...", a spus Dinu la TV Telekom Sport.

17 meciuriare Rednic pe banca Viitorului: 2 victorii, 9 egaluri, 6 înfrângeri

363 de partideare Rednic în Liga 1: 164 de victorii, 101 egaluri și 98 de înfrângeri. E dublu campion, cu Rapid (2003) și Dinamo (2007)

VIDEO Răzvan Raț e gata să se întoarcă în fotbal: „Vreau să fiu conducător! N-am răbdare să fiu antrenor”

>

Citește mai multe știri despre Viitorul:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.