Liga 1

Cătălin Hîldan Jr. a izbucnit în timpul meciului cu CFR Cluj: „HOȚILOR” » A șters postarea la scurt timp după

+10 Foto
Cătălin Hîldan Jr., Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 aprilie 2021

Cătălin Hîldan Jr. (17 ani), jucător la Dinamo 2 și nepotul „Unicului căpitan”, a avut o reacție dură în timpul meciului dintre CFR Cluj și Dinamo, pierdut de „câinii roșii”, scor 0-1.

Dinamo a avut doi jucători eliminați de „centralul” Marcel Bîrsan în doar 6 minute în Gruia, astfel că alb-roșiii au jucat în nouă oameni mai bine de o repriză. Deciziile arbitrului au fost contestate dur, inclusiv de Cătălin Hîldan Jr., care a debutat de curând la prima echipă a lui Dinamo, în „amicalul” pierdut cu Dinamo Kiev, scor 0-3.

„HOȚILOR!!! Lăsați-ne să ne jucăm șansa... HAI DINAMO!!!”, a scris tânărul fotbalist în timpul meciului. Postarea a fost ștearsă la scurt timp după.

CFR Cluj - Dinamo: doi jucători eliminați din tabăra „câinilor”

  • Anton a văzut primul „galben” în minutul 9, pentru proteste. Apoi, în minutul 31, acesta a fost încă o dată avertizat pentru o intrare la limită asupra lui Bordeianu, la centrul terenului. Fără a juca mingea, mijlocașul lui Dinamo l-a lovit cu genunchiul pe adversar la nivelul tendonului. Interesant este că arbitrul Marcel Bîrsan a lăsat jocul să continue la intervenția lui Paul Anton, sancționându-l ulterior, la prima oprire. Conform regulamentului, jocul trebuia întrerupt, întrucât este vorba despre o eliminare.

Verdictul lui Ion Crăciunescu: DECIZIE GREȘITĂ! 
„Dacă acesta este un fault de al doilea galben, atunci ori noi vedem altceva, ori ei văd în altă dimensiune pe teren. Pentru ce să-i dai? E un fault de joc! Nu e o intrare periculoasă. Al doilea galben trebuie să îndeplinească toate criteriile. Lucrurile trebuie să fie clare!”

  • Apoi, Florin Bejan, și el avertizat din minutul 15 pentru un fault dur, din spate, la Debeljuh, a fost trimis la cabine după al doilea „galben”, încasat pentru un henț ('37). Stoperul dinamovist a oprit cu brațul un atac al CFR-ului, purtat în flancul stâng de Adi Păun.

Verdictul lui Ion Crăciunescu: DECIZIE GREȘITĂ! 
„Bejan ridică piciorul să joace balonul. La jumătate de metru distanță de el, adversarul lovește mingea, el s-a dus cu capul să lovească inițial. E și mai grav aici! După ce că ai eliminat un jucător, făcând o mare greșeală, vii și cu a doua gafă, îi mai dai aceleiași echipe încă un jucător afară! Nu se poate!”

  • În repriza secundă, la 0-0, au fost și două faze la care Bîrsan putea acorda penalty pentru CFR. Nu a făcut-o.

2a fost nota primită de Marcel Bîrsan în Gazeta Sporturilor, pentru prestația din meciul CFR Cluj - Dinamo 1-0

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.