Nationala

Încredere totală în Florin Niță: „Va apăra poarta naționale încă cinci ani de-acum” » Argumentele în favoarea sa

+94 Foto
Florin Niță // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 06 April 2021

Fostul portar Cristi Munteanu (46 de ani), în prezent manager general la Oțelul Galați, spune că Florin Niță (33) ar putea apăra poarta României încă 5 ani de acum înainte.

Niță, titular incontestabil la Sparta Praga, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României la meciurile jucate în luna martie, din preliminariile pentru Cupa Mondială: 3-2 cu Macedonia de Nord, 0-1 cu Germania și 2-3 cu Armenia.

Niță i-a cucerit pe suporterii „naționalei” cu determinarea sa și reflexele sale uluitoare, iar Cristi Munteanu îl vede capabil să apere poarta „naționalei” pentru încă cel puțin 5 ani de acum înainte.

Cristi Munteanu: „Niță va rămâne la cel mai înalt nivel, 100%”

„Niță a preluat excelent ștafeta de la Ciprian Tătărușanu, iar România demonstrează că de 30 de ani impresionează la capitolul portari. De la Stelea și Lobonț la Tătărușanu și Niță. 

Florin a fost formidabil în meciurile cu Germania și Armenia, ar fi fost un dezastru fără el. Sută la sută va rămâne la cel mai înalt nivel încă cinci ani de-acum și va apăra poarta naționalei. Are 33 de ani, e o vârstă bună pentru un portar. E serios, face munca asta cu pasiune și, foarte important, nu are tendințe de îngrășare”, a declarat Munteanu, conform digisport.ro.

20 de goluria încasat Niță în acest sezon la Sparta Praga, în tot atâtea meciuri. În 9 partide a păstrat poarta intactă

VIDEO. Ederson, portarul lui City, putea juca în România, la Oțelul!

>

Mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.