Liga 1

Radu Banciu a distrus o vedetă de la FCSB, în direct: „Ești prost sau te prefaci? Du-te la faianță!”

Jurnalistul Radu Banciu (51 de ani) l-a criticat pe Florin Tănase (26), mijlocașul lui FCSB, pentru o declarație făcută de acesta la finalul meciului contra Craiovei, 0-0.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 06 April 2021

Jurnalistul Radu Banciu (51 de ani) l-a criticat pe Florin Tănase (26), „decarul” lui FCSB, pentru o declarație făcută de acesta la finalul meciului contra Craiovei, 0-0.

Întrebat despre criticile venite în urma rezultatelor de la echipa națională, Tănase a spus: „Mă aşteptam. Este prea multă răutate. Nimeni nu a vorbit de ofsaidul de la golul doi al lor. Așa se întâmplă la noi”.

Radu Banciu, despre Florin Tănase: „Mai bine se duce la faianță”

„Tănase e fotbalist profesionist, știe că pe teren contează rezultatul. Nu poți să vii să spui că ți-ai făcut temele, dar ți-ai uitat caietul acasă. Declarația lui este de tipul acesta: «N-am putut să mă prezint pentru că am tăiat porcul». 

Ce voia să spunem, că nu-i nicio problemă, ne-au furat arbitrii și avem de fapt 9 puncte? Ce câștigam așa? Dat fiind faptul că suntem mai critici, l-am putea ajuta să-și schimbe meseria. De exemplu, să se ducă la faianță! Să vezi ce bună e lumea cu tine când câștigi 2-300 de euro. Nu știm dacă Tănase e prost sau face pe prostul”, a declarat Banciu la Look Sport.

România, bilanț modest după primele 3 meciuri din campania pentru Campionatul Mondial

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.