Liga 1

PCH, încă un mesaj dur pentru Marcel Bîrsan: „Să nu le faci plângere și experților care te-au trimis la cules sparanghel”

Suporterii lui Dinamo nu-l iartă pe Marcel Bîrsan. Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 aprilie 2021

Peluza Cătălin Hîldan a revenit cu un nou mesaj la adresa arbitrului Marcel Bîrsan, cel care, amenințat de fanii dinamoviști după meciul CFR Cluj - Dinamo 1-0, a ales să caute protecție la Poliție

Suporterii dinamoviști și-au mai domolit limbajul față de Marcel Bîrsan, după ce, imediat după meciul cu CFR Cluj (0-1), au apelat la derapaje reprobabile la adresa „centralului”. Totuși, „câinii” n-au trecut peste meciul din „Gruia” și îi reproșează în continuare deciziile luate în duelul de luni. 

PCH, un nou mesaj pentru Marcel Bîrsan: „Ai pus patrulele din București să-ți păzească strada degeaba”

„BÂRSANE, NIȘTE SCUZE ȚI-AR FI LUAT MAI PUȚIN TIMP decât un drum la poliție în miez de noapte. Ai mai pus și patrulele din București să-ți păzească strada degeaba. Vezi să nu le faci plângere și experților din arbitraj care te-au trimis la cules sparanghel! Dacă cineva l-a amenințat în vreun fel pe Marcel Bârsan, în mod sigur a făcut-o în nume personal. 

Ne delimităm de orice atitudine de acest fel, dar subliniem că DDB sau PCH nu a transmis decât o poziție critică asupra prestației lui Marcel Bârsan, nicidecum amenințări. În ceea ce privește acțiunea acestuia, considerăm că nu plângere trebuie să depună, ci mai degrabă ar trebui să-și depună ecusonul FIFA și CV-ul la forțele de muncă. Se caută ospătari pentru litoral.

Marcel Bîrsan a mers de urgență la Poliție, imediat după CFR Cluj - Dinamo!

Marcel Bîrsan (39 de ani), „centralul” partidei CFR Cluj - Dinamo, scor 1-0, a mers la poliție imediat după meci, speriat de amenințările primite din partea fanilor bucureșteni.

Marcel Bîrsan a eliminat doi dinamoviști în prima repriză a disputei din Gruia, pe Paul Anton și pe Florin Bejan. Întreaga suflare alb-roșie s-a considerat nedreptățită. Jucătorii și antrenorul Gigi Mulțescu și-au spus năduful la televizor, dar fanii au dus lucrurile la alt nivel. Ar fi amenințat că vor merge acasă la arbitru, pentru a-i cere socoteală. Bîrsan s-a speriat și a depus imediat plângere la Secția 11 de Poliție, din sectorul 3 al Capitalei, conform Prosport.

Marcel Bîrsan, prestație dezastruoasă în CFR Cluj - Dinamo 

„Centralul” Marcel Bîrsan a greșit flagrant în meciul dintre CFR Cluj și Dinamo, dar nu într-o singură direcție. Ion Crăciunescu a analizat fazele controversate și a tras concluzia: eliminările lui Paul Anton și Florin Bejan din prima repriză au fost greșite, dar clujenii ar fi trebuit să beneficieze de două lovituri de pedeapsă după pauză.

VIDEO Varianta CFR-ului pentru erorile lui Marcel Bîrsan. Ștefan Gadola: „Știți ce s-a auzit din tribune? Arbitrul a dat galbene și pentru asta”

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.