Liga 1

Basarab Panduru desființează un jucător din Liga 1: „Ce fotbalist ești tu?! Rupi mâncarea!”

Basarab Panduru, analist TV, taxează dur condiția fizică a lui Jovan Markovic (20 de ani), atacantul împrumutat de Craiova la Academica Clinceni.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 aprilie 2021

Basarab Panduru, analist TV, taxează dur condiția fizică a lui Jovan Markovic (20 de ani), atacantul împrumutat de Craiova la Academica Clinceni.

Să rupi mâncarea deja de la 20 ani de ani... Cine ştie ce eforturi face să nu rupă oala de sarmale. Eu am mai zis, Ilie Poenaru îi face un bine dacă nu îl bagă. Guardiola nici nu discuta dacă avea aşa jucător cu o asemenea condiţie fizică. Nu mânănci ce vrei dacă eşti sportiv.

Eu repet, nu ar trebui să îl bage Poenaru, că iar se accidentează 7 luni şi nu îl mai vedem. Cred că şi oficialii de la Craiova i-au atras atenţia, probabil i-au zis ăia să se potolească în privința mâncării. Poate i-au zis de 2-3 ori, iar după au renunţat şi ei. Dar aşa nu se poate, ce fotbalist eşti tu? Mai mult de 2.000 de euro pe lună, cât cred că are, oricum nu merită”, a declarat Panduru la Telekom Sport.

Jovan Markovic a debutat în Liga 1 la 16 ani

Împrumutat de Craiova la Clinceni din februarie 2020, Markovic a fost privit ca o mare speranță a fotbalului românesc. A debutat pe prima scenă la numai 16 ani și 9 zile, sezonul 2016/17, într-o partidă Craiova - CFR Cluj 1-4, sub comanda lui Gigi Mulțescu.

Din cauza accidentărilor, atacantul s-a stins încetul cu încetul, iar de o bună bucată de timp se confruntă cu probleme de greutate. În acest sezon, a bifat doar 8 partide pentru Clinceni, reușind și două goluri, ultimul în partida disputată de Academica în urmă cu 5 zile, 2-1 vs. Poli Iași.

Markovic a împlinit pe 23 martie 20 de ani

Tot ce trebuie să știi înainte de Dinamo - Academica Clinceni

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.