Snooker

Stephen Hendry a fost eliminat de la CM de snooker, în turul 2 al calificărilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 aprilie 2021

După o evoluție foarte modestă, scoțianul Stephen Hendry a părăsit Campionatul Mondial de snooker, învins în a doua rundă a calificărilor de chinezul Xu Si, scor 6-1. 

  • Campionatul Mondial de snooker, cea mai importantă competiție a disciplinei, începe pe 17 aprilie; 
  • Recordul mondial de trofee la Crucible este deținut de Stephen Hendry (7), dar englezul Ronnie O'Sullivan are șansa istorică de a-l egala la vârful ierarhiei.

Stephen Hendry nu a reușit să facă față decât în primele două frameuri. Scoțianul în vârstă de 52 de ani a avut ocazia mare să ducă scorul la 2-0, dar a ratat ultima bilă roșie necesară și i-a oferit ocazia chinezului clasat pe locul 80 mondial să își dea la o parte emoțiile și să răstoarne partida. 

Frame după frame, evoluția lui Hendry s-a înrăutățit, având pe alocuri accente catastrofale, iar scoțianul s-a recunoscut învins într-un final. Iar tentativa de calificare la CM de snooker se oprește în runda 2 a calificărilor. 

Septuplul campion mondial se întoarce la masa de antrenament, de unde speră să intre cu o formă superioară în noul sezon, când vrea să participe la mai multe turnee, având ca destinație tot Crucible. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.