Liga 1

Ultimul transfer al lui Dinamo primește critici dure: „E dublu, zici că-l mănâncă pe Mario Nicolae!”

Akpala a fost transferat pentru a rezolva problemele din ofensiva lui Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 aprilie 2021

Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern la Gazeta Sporturilor, a fost invitat azi la GSP LIVE și a vorbit despre Joseph Akpala, atacantul de 34 de ani abia transferat de Dinamo pentru a rezolva criza fără precedent din ofensivă. 

Joseph Akpala a fost prezentat pe site-ul lui Dinamo. Nigerianul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului și va purta numărul 9, cel pe care l-a avut Magaye Gueye, fotbalist suspendat provizoriu de Agenţia Naţională Anti-Doping. 

„Ai văzut pe cine a adus Dinamo? Costine, știi cine a purtat tricoul cu numărul nouă la Dinamo, istoric vorbind? Cum să faci așa ceva? Tu arăți mai bine fizic decât Akpala! Tu ai văzut poza cu directorul sportiv? (n.r - Mario Nicolae) E dublu! Zici că-l mănâncă pe Mario Nicolae, să aibă grijă. Ăsta e fotbalist în activitate? 

«Magiun» (n.r - Marin Barbu) arată mai bine decât Akpala. Nu joacă de un an și jumătate. De ce să-l aduci pe unul care nu joacă de un an și jumătate? Cât îi dai? 3.000 tot îi tai. Mai bine aduci unul de la Comuna Recea. Vine de la Recea la București, are o ambiție”, a spus Adrian Florea, în dialogul purtat cu Costin Ștucan la GSP Live. 

>

150.000 de euroe cota lui Akpala, potrivit transfermarkt. În urmă cu câțiva ani, în Bundesliga, el era cotat la 4,5 milioane de euro

Joseph Akpala nu a mai jucat de un an

Joseph Akpala a venit la Dinamo din postura de jucător liber de contract, după ce în iulie 2020 și-a terminat înțelegerea cu belgienii de la Oostende. Nigerianul are un an de când nu a mai jucat într-un meci oficial, ultima partidă fiind pe 7 martie 2020, când a bifat 27 de minute contra lui Genk. De-a lungul carierei, Joseph Akpala a jucat la Bendel Insurance, Esan FC (ambele din Nigeria), Charleroi, Club Brugge, Werder Bremen, Karabukspor, Al Faisaly și Oostende.

VIDEO Giani Kiriță, momente șocante în vestiarul „câinilor”: „Am dat foc ziarului! Pe el l-am bătut! Obraznic, nu făcuse nimic pentru Dinamo”

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.