Tenis

Bianca Andreescu a răbufnit: „Doar pe mine mă întrebi? E superenervant! Și Halep a făcut la fel!”

Bianca Andreescu. FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 08 April 2021

Bianca Andreescu (20 de ani, 9 WTA) s-a înfuriat pe un jurnalist care a întrebat-o despre problemele fizice întâmpinate în ultimul an.

Abandonul din finala de la Miami nu i-a picat prea bine jucătoarei canadiene cu origini românești. Frustrată că accidentările i-au pus din nou bețe în roate într-o perioadă în care era în formă, Andreescu a răbufnit la adresa unui jurnalist. 

Bianca s-a plâns că e singura jucătoare care primește astfel de întrebări și a adus-o în discuție pe Simona Halep, la rândul ei scoasă din turneul de la Miami Gardens din cauza unor probleme medicale. 

Bianca Andreescu: „Și Halep a făcut la fel!”

„Mi se pare că sunt singura care tot e întrebată despre accidentări, ceea ce e superenervant! Nu vreau să am reputația asta, deoarece nu sunt singura accidentată. Atât de multe jucătoare se retrag. Și Halep s-a retras de la Miami! 

Da, s-a întâmplat puțin să mă retrag, dar nu vreau să fiu definită de așa ceva. E nasol! Chiar și dacă e ceva nu foarte grav, voi fi precaută decât să forțez și să se agraveze. Sunt bucuroasă că m-am oprit la Miami”, a spus Bianca Andreescu, potrivit site-ului spotmedia.ro

Bianca Andreescu, abandon în finala turneului Premier Mandatory de la Miami

Bianca Andreescu s-a retras în setul secund al finalei cu Ashleigh Barty de la Miami, la scorul de 3-6, 0-4, din cauza unor probleme medicale. 

Bianca Andreescu a făcut un turneu mare la Miami, cea mai solidă prestație din toamna lui 2019, când cucerea unicul titlu de Grand Slam din carieră, la US Open. Canadianca a avut însă un parcurs solicitant, cu 4 meciuri consecutive de 3 seturi. Accidentările numeroase din ultima perioadă au lăsat semne, iar sâmbătă au recidivat. În setul secund, la 3-0 pentru Barty, a cerut intervenția medicului. A mai continuat doar două minute, apoi s-a retras.

VIDEO Andreea Prisăcariu a vorbit despre Bianca Andreescu: „Refuza să vorbească în română. Are ceva rău în ea, m-a scos de pe Facebook”

>

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.