Stranieri

„Dublă”, Maxim la Gaziantep și dedicație pentru Toșca » Nu mai marcase de 69 de zile!

Foto: Twitter Gaziantep

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 08 aprilie 2021

Alex Maxim, 30 de ani, reușește două goluri într-un meci pentru a doua oară în acest sezon. Și Gaziantep are 2-0 cu Bașakșehir. După primul gol, a arătat spre camerele de televiziune un tricou pe care scrisese Toșca și numărul 6. Alin a fost depistat azi cu coronavirus.

Trecuseră 69 de zile de când Alex Maxim nu mai marcase la Gaziantep, de la 1-2 cu Galatasaray, pe 29 ianuarie. De atunci, mijlocașul în vârstă de 30 de ani a jucat nouă meciuri, fără să mai puncteze deloc. Până acum.

Astăzi, împotriva campioanei Bașakșehir, a fost partida lui. Numărul 44 al roș-negrilor a înscris iar. Nu o dată, ci de două ori. A doua „dublă" din acest sezon, după cea reușită la 4-0 cu Kasimpașa.

Alex Maxim, al 8-lea gol din penalty în acest sezon

În minutul 32, a transformat penalty-ul de 1-0. Al 8-lea gol din 11 metri în actuala stagiune. S-a dus la margine, a luat un tricou pe care scrisese Toșca și 6, arătându-l la camerele de televiziune. Alin a fost depistat azi cu coronavirus și a ieșit din lot.

În minutul 52, Max a apărut excelent la o centrare în careul mic și a reluat în plasă, pe lângă portar, 2-0. A fost înlocuit în minutul 78. O zi perfectă pentru Alex. Conform Sofascore, el a fost omul meciului. 

12goluri a marcat Alex Maxim în acest campionat la Gaziantep; mai are o reușită în Cupa Turciei

Citește și alte știri din Turcia:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.