Campionate

Mbappe pleacă de la PSG! Kylian și-a ales următoarea destinație

+19 Foto
Kylian Mbappe (22 de ani), starul lui PSG, s-a decis. Vrea să joace la Real Madrid din sezonul următor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 08 April 2021

Kylian Mbappe (22 de ani), starul lui PSG, s-a decis. Vrea să joace la Real Madrid din sezonul următor și nu ia în calcul să prelungească actuala înțelegere cu Parisul, scadentă în vara lui 2022.

Conform celor de la Cadena SER, Mbappe i-a informat deja pe oficialii lui Paris Saint-Germain că nu mai vrea să rămână în Hexagon, exprimându-și clar dorința de a îmbrăca tricoul lui Real Madrid. Informația a fost publicată și de AS

Potrivit notărilor din presa internațională, PSG va cere în schimbul lui Kylian nu mai puțin de 120 de milioane de euro. Suma ar fi fost mult mai mare, însă parizienii sunt conștienți că la finalul stagiunii următoare îl pot pierde chiar gratis pe Mbappe.

Kylian Mbappe, coșmarul lui Manuel Neuer în Bayern - PSG 2-3

După „doppietta” din Bavaria, fotbalistul-minune al Hexagonului și-a îmbunătățit cifrele uluitoare. Mbappe a creat până acum 42 de reușite în 43 de partide în Champions League: 27 de goluri, 15 pase decisive!

Cum a marcat Mbappe cu Bayern:

  • min. 3: Mbappe a deschis balul pe Allianz Arena. Neymar recuperează la mijlocul terenului, combină cu Di Maria și îl angajează în „gaură” pe Kylian: șut fără preluare, la scurt. Neuer e bătut și el ușor, scapă mingea printre picioare.
  • min. 68: Același Mbappe închide tabela. Contraatac-blitz al Parisului, pe axa Herrera-Di Maria-Kylian. Francezul îi păcălește pe Neuer și Boateng, care așteptau un trasor la lung. Neuer, prins pe contre-pied.

Mbappe, 100 de goluri în Ligue 1

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.