Liga 1

Arbitrul delegat la Craiova - CFR: controverse în ultimul meci + i-a purtat noroc lui FCSB

Ovidiu Hațegan, 40 de ani, va conduce partida Craiova - CFR Cluj, cea mai importantă din ultima etapă a sezonului regulat.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 aprilie 2021

Ovidiu Hațegan, 40 de ani, va conduce partida Craiova - CFR Cluj, cea mai importantă din ultima etapă a sezonului regulat.

  • Craiova - CFR Cluj se joacă duminică, 11 aprilie, de la ora 21:30. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi sport 1.

Potrivit ProSport, CCA i-a încredințat lui Hațegan un derby din Liga 1, Craiova - CFR, asta după ce la mijlocul săptămânii „centralul” nu a gestionat foarte bine meciul Manchester City - Borussia Dortmund 2-1, manșa tur a „sferturilor” Champions League.

Ovidiu Hațegan, două decizii controversate în Manchester City - Borussia Dortmund 2-1

  1. În minutul 30, la scorul de 1-0 pentru Manchester City, la o fază fixă, Emre Can nu s-a informat, a ridicat piciorul în spate și pare să îl fi atins pe Rodrigo. Ovidiu Hațegan nu a ezitat și a dictat imediat lovitură de la 11 metri. A fost chemat să verifice acțiunea la monitorul VAR. Din niciun unghi nu se vedea vreun contact clar între cei doi fotbaliști. Dacă există, acesta ar fi între talpa dreaptă a lui Emre Can și genunchiul stâng al lui Rodrigo. Mijlocașul lui Manchester a sugerat însă o lovitură la nivelul feței. Hațegan a analizat reluările mai bine de un minut și a decis să întoarcă decizia, anulând lovitura de pedeapsă.
  2. Seara grea a continuat pentru Hațegan. În minutul 36, românul a fluierat joc periculos la duelul dintre Jude Bellingham și Ederson. Mijlocașul lui Dortmund intrase în posesia balonului și scăpase singur spre poarta goală. Reluările au arătat că Bellingham a fost lovit de portar.
Ovidiu Hațegan este arbitrul nr. 1 al României

GSP a radiografiat recent care sunt arbitrii cu care rivalele la titlul de campioană au bifat cel mai mare procentaj de puncte câștigate, dar și cei care au produs cele mai mari pagube.

Procentajele lui Ovidiu Hațegan cu FCSB, CFR Cluj și Craiova

EchipăMeciuri arbitratePuncte echipă (procentaj)
FCSB5100%
CFR366%
Craiova250%

Conducerea lui CFR Cluj, nemulțumită de jocul cu Dinamo, 1-0: „Nu înțeleg”

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.