Liga 1

Ilie Dumitrescu, despre decăderea Viitorului: „Hagi a vrut să transmită un mesaj clar. Acolo a greșit”

Gică Hagi, patron Viitorul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 aprilie 2021

Pentru al doilea sezon consecutiv, Viitorul va juca în play-out. Ilie Dumitrescu (52 de ani) a identificat când s-a rupt totul pentru echipa patronată de Gică Hagi (56).

Sub comanda lui Gică Hagi, Viitorul a încheiat stagiunea precentă pe locul 7 și a ratat play-off-ul, după ce în 2017 cucerise titlul. La finalul sezonului, Hagi s-a retras din funcția de antrenor, iar la cârma echipei a venit spaniolul Ruben de la Barrera. Aici consideră Ilie Dumitrescu că proiectul Viitorul a „deraiat”.

Ilie Dumitrescu: „Hagi a fost un fel de Ferguson pentru Viitorul”

„Pentru mine Hagi a fost un fel de Ferguson al Viitorului, pentru tot ceea ce înseamnă academie și echipa mare. Cred că nu a gestionat foarte bine situația când a făcut un pas în spate și l-a numit pe spaniol (n.r. - Ruben de la Barrera). Acolo cred că s-a greșit. El a vrut să transmită un mesaj clar, nu l-a mai lăsat nici măcar pe asistentul lui, Cătălin Anghel, să se ocupe. 

A vrut să se vadă clar că nu mai există niciun fel de implicare a lui la echipă. Cred că aici au greșit Hagi și Gică Popescu. Gică este clar că și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o”, a declarat Dumitrescu la emisiunea „Digisport Special”. 

Ruben de la Barrera a rezistat mai puțin de 4 luni la echipa dobrogeană. Nemulțumiți de jocul prestat de echipă, cuplul Hagi - Popescu l-a îndepărtat pe spaniol, iar în locul acestuia a venit Mircea Rednic. Totuși, echipa nu s-a trezit și a ajuns să ocupe locul 11 în Liga 1, cu o etapă înainte de final!

VIDEO. Suma colosală investită de Gică Hagi în Viitorul și în Academie: „Atât am băgat în zece ani! Niciodată nu e prea mult”

>

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.